» خانه » دستگاه » بالابر ساختمانی

بالابر ساختمانی

بالابر ساختمانی یکی از مهم ترین تجهیزات ساختمانی برای حمل بار و مصالح می باشد. بالابر برای انتقال بار یا موارد دیگر عملکردهای بسیار مختلفی دارند و نیروهای متفاوتی را برای بالا بردن اجسام و… استفاده می کنند. صنعت گستر ایرانیان فروشنده انواع دستگاه بالابر ساختمانی با توجه به میزان ارتفاع و وزن بار عرضه می گردد که قادر به انتخاب و خرید هستید. این محصولات با استفاده از موتور برقی و تسمه اقدام به کشش بار به سمت بالا می نماید. رعایت نکات ایمنی و نصب آنان را با دقت و مطمئن انجام دهید.

بالابر ساختمانی

وجود بالابر ساختمانی در هنگام ساختمان سازی بسیار مهم می باشد و جزء ابزارهای کلیدی ساخت و ساز به شمار می آید. بالابرها از قطعات متفاوت و متنوعی تشکیل می شوند که عبارتند از: سیم بکسل، جعبه نگهدارنده، وینچ، پایه های بالابر، گیربکس، قلاب و باکت و همچنین الکتروموتور تشکیل می شوند. و همینطور می تواند بر روی بالابر ریموت کنترل از راه دور نصب کنید. در هر کدام از بالابرها عواملی همانند قدرت، محیط کاری، ظرفیترا دارا می باشند.

یک بالابر ساختمانی خوب و مطمئن از ویژگی های خاصی همچون ظاهری زیبا و اندازه ی مناسب را باید داشته باشد و جنس دندانه های گیربکس مورد استفاده با کیفیت باشد، و دارای ریل ها و پایه های با مقاومت و ایمنی داشته باشد. بالابرهای ساختمانی در اندازه ها و سایزهای مختلف 350، 500، 750 و 1000 کیلوگرمی تولید می گردد.

  • وینچ: در بالابر جهت جمع کردن و هدایت سیم بکسل به کار می رود. که بوسیله دو عدد فولی به خروجی سیم بکسل متصل است.
  • باکت: وظیفه حمل و نقل مصالح و بار را بر عهده دارد. سایز استاندارد آن معمولا 22 لیتر می باشد.
  • الکتروموتور: جهت نیروی محرک به کار می رود. و در دو نوع تک فز و سه فاز می باشند.
  • سیم بکسل: سیم بکسل یا همان طناب فلزی جهت استفاده در انواع بالابرها، جرثقیل ها و همچنین جهت بلند کردن و حرکت دادن بارهای مختلف به ار می روند.
  • گیربکس: حامل قرقره سیم بکسل که توسط تسمه به دینام متصل می شود و دارای سیستم ترمز در زمان توقف بار می باشد.
بالابر مصالح ساختمانی

مزایا و کاربردهای بالابر

  1. حمل بارهای کامیون و هم چنین تخلیه آنها
  2. برای انتقال آب از داخل چاه می توان از بالابر استفاده نمود.
  3. برای بارگیری در کارگاه ها و کارخانه های گوناگون، انبارهای بزرگ، معدن و… از انواع بالابرهای ساختمانی استفاده می شود.
  4. جهت انتقال مصالح و بارهای ساختمانی در مقیاس های مختلف و خاص بهره گیری از بالابرهای ساختمانی بسیار رایج است.
  5. دستگاه دارای بازوها و پایه هایی از لوله های ضخیم و یک تکه می باشند.
  6. دستگاه قابلیت نصب ترمز و همچنین نصب ریموت کنترل را داراست.

انواع بالابر ساختمانی

بالابر ساختمانی معمولا برقی و به دو دسته تک فاز و دو فاز تولید می گردد. بالابرهای تک فاز دارای الکتروموتور هایی با قدرت 2 یا 3 اسب بخار و همچنین تا 250 کیلوگرم توان کششی را دارد. اما بالابر سه فاز با الکتروموترهای با قدرت 2 تا 10 اسب بخار و همچنین 1000 کیلوگرم توان کششی را دارد. توجه داشته باشید بارهای بیش از 300 کیلوگرم باید از بالابر سه فاز صورت می گیرد.

بالابر ساختمانی

نکات ایمنی کار با بالابر ساختمانی

  • همیشه اشخاصی که کار با بالابر را آموزش دیده اند از بالابر استفاده کنند.
  • پرسنل در هنگام استفاده از دستگاه از تجهیزات ایمنی استفاده کنند.
  • به هیچ وجه بیش از ظرفیت بالا با آن بار حمل نکنند.
  • تنها با بالابر ساختمانی مصالح حمل کنند.
  • در هوای طوفانی و بادهای شدید از بالابر استفاده نکنند.
  • پایه دستگاه را حتما در زمینی هموار مستقر کنید.
  • در هنگام بار مصالح به هیچ عنوان فردی زیر بار نایستد.

بهترین خرید ممکن را با فروشگاه صنعت گستر ایرانیان تجربه کنید. به صورت حضوری و آنلاین با قیمت مناسب برای مشتریان گرامی عرضه می نماید.

1402/05/02

دستگاه بالابر ساختمانی

استفاده از این دستگاه نیازمند رعایت نکات ایمنی در زمان استفاده است. بالاتر به این نکات اشاره نموده ایم. ولی به میزان زیادی این موارد از اهمیت بالایی برخوردار هستند. دستگاه بالابر ساختمانی دارای دو پایه ، یک ریل و یک موتور به همراه سیم بکسل می باشد. با استفاده از پایه ها با ارتفاع تقریبی 2 متر از سطح جدا می گردد. اینگونه هر شخصی قادرست به صورت ایستاده اقدام به استفاده کنتل آن نماید.

دستگاه بالابر ساختمانی

یک ریل جهت حرکت موتور در قسمت بالای پایه ها وجود دارد که از انتها تا ابتدا و همچنین به اندازه ای که بار از دیوار فاصله بگیرد ، وجود دارد. زمانیکه قصد پایین و بالا بردن تسمه را دارید ، موتور در جلوی بالابر قرار می گیرد. زمان خالی کردن قادرید موتور را روی ریل به قسمت عقب بکشید و به راحتی آن را خالی کنید.

دقت کنید که استفاده از وزنه های سنگین در پایه های عقب موجب می گردد که در زمان بالا کشیدن از پرتاب به سمت پایین جلوگیری شود.

جابجایی دستگاه بالابر ساختمانی بسیار راحت است. این محصول قابلیت تاشو پایه ها را دارد که شما قادرید اقدام به حمل آن توسط یک وانت بار نمایید.

بالابر مصالح ساختمانی

تمامی توضیحات و تصاویر ارائه گردیده برای افزایش اطلاعات شما و خرید صحیح یک بالابر در خصوص استفاده مصالح ساختمانی ارائه گردید. با استفاده از بالابر مصالح ساختمانی شما قادرید مصالحی همچون ماسه ، سیمان ، آجر ، گچ و امثال آن را جابجا نمایید. در نظر بگیرید که به میزان توانایی دستگاه بارگیری نمایید. وزن بیشتر موجود دو مشکل می گردد.

  • دستگاه کامل به پایین پرتاب شود.
  • به موتور دستگاه فشار مضاعف وارد می گردد که موجب سوختگی می شود.
بالابر مصالح ساختمانی

زمانیکه ساختمانی شروع به ساخت می نماید. حمل مصالح به طبقات بالا کاری سخت و زمان بر می باشد. از این رو برخورداری از دستگاه بالابر مصالح به کار شما سرعت بیشتر و البته هزینه کمتر و ایمنی بالاتری را عرضه می دارد.

قیمت بالابر ساختمانی ۳۰۰ کیلویی

یکی از وزن های محبوب و پر تقاضا در صنعت ساختمان به 300 کیلو مرتبط می گردد. این وزن یک عدد معقول است که از قیمت مناسبی برخوردار می شود. در نظر بگیرید که هر گچ بین 35 تا 50 کیلو وزن دارد که اگر 50 کیلو را در نظر بگیریم . با تعداد 4 عدد به 200 کیلو میرسد و میزان ایمن و خوبی برای استفاده است.

قیمت بالابر ساختمانی ۳۰۰ کیلویی

قیمت بالابر ساختمانی ۳۰۰ کیلویی را قادرید از کارشناسان مجموعه صنعت گستر ایرانیان بدون واسطه دریافت نمایید. مجموعه ای که محصولات خود را از تولید به دست مصرف کننده میرساند. شما قادرید محصولات ما را در وزن مورد نظر تهیه نمایید. وزن دیگر محبوب بعد از 300 به وزن 500 کیلوگرم اشاره دارد که بسیاری از مجموعه ها در خرید این دو وزن خواهند پرداخت.